BELEDİYEMİZ

Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi

Selçuk Belediyesi Prof Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezimiz zengin kütüphanesi, 7 den 77’ye her yaş grubu için düzenlediği enstrüman kursları, sakin ve güvenli çalışma salonları ve yaratıcı drama, örgü, deney atölyesi gibi çeşitli dallarda düzenlediği etkinlik atölyeleri ile Selçuk’un kültür sanat hayatında önemli bir yer tutmaktadır.

KÜTÜPHANEMİZ

2021 yıl sonu rakamlarına göre 19 bin 552 kitaplık zengin bir kitap varlığına sahip olan Selçuk Belediyesi Prof Dr. İsmail Aka Kütüphanesinden okurlarımız, Çocuk Kitapları, Şiir, Türk Edebiyatı, Yabancı Edebiyat, Toplum Bilimleri, Siyaset, Psikoloji -Kişisel Gelişim, Sağlık, Teknoloji, Sanat, Biyografi ve Tarih gibi birçok alandan kitaba kolayca ulaşabilmektedir. Kütüphanemize üye olmak için 18 yaşından küçük çocukların velileri eşliğinde, 18 yaşından büyük vatandaşlarımızın da bireysel olarak başvuruda bulunup form doldurmaları yeterlidir. Tüm üyelerimiz 15 günlük okuma süresince 3 adet kitap ödünç alabilmekte, bu sürede kitabını bitiremeyen üyelerimize 15 gün ek süre tanınmaktadır.

ENSTRÜMAN KURSLARIMIZ

Piyano, keman, gitar, bağlama, çello, klarnet, bateri, erbani, bendir, darbuka, orff gibi dallarda her yaştan vatandaşımıza verdiğimiz enstrüman kurslarımıza Selçuk halkı büyük ilgi göstermektedir. Ücretsiz olan enstrüman kurslarımızdan yararlanmak için merkezimize başvuru yapılarak form doldurulması yeterlidir.

ÇALIŞMA SALONLARIMIZ

Merkezimiz ayrıca sakin ve güvenli çalışma salonları sayesinde ders çalışmak, sınava hazırlanmak isteyen her yaştan vatandaşımıza uygun çalışma ortamı sunmaktadır.

Çalışma saatlerimiz; Hafta içi: 08:30 – 17:30 Cumartesi: 10:00 – 15:00‘tir.

İletişim Bİlgileri